Wat is de impact van onze europese macht

Door Leon Augustijn, 12 mei 2023

Afgelopen week zat ik in een koffiehuis te genieten van de plaatselijke koffie. Mijn man en ik zijn nu twee maanden in Tunesië. Een land waar in de Europese berichtgeving vooral gesproken wordt over de grote vluchtelingenstroom van Afrika naar Europa. Met  gammele bootjes wordt de overtocht gewaagd, waarbij veel opvarenden omkomen.

Lees verder bij de Metro

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Drie beschermengelen op mijn schouder!

Ik besloot een tattoo te zetten, ter onderstreping van mijn sterke geloof. In mijn blog van vorige week vertelde ik je daar al over. Ik had ergens een mooie tattoo gezien, die het nét niet was voor mij. De tatoeëerder heeft daarna het ontwerp aangepast en er een prachtige afbeelding van gemaakt. 

Freek

Heb je hem al gezien? De kerstreclame van de Lidl, met Freek, gespeeld door Alex Klaasen. Freek maakte een paar maanden geleden zijn opwachting in de commercials van de supermarkt. Het leek of hij alleen was, nu blijkt hij een vriend te hebben.