Interview Leon schreef een boek over het leven dat hij lang verborgen hield: ‘Het voelt als een tweede coming out’

Door Leon Augustijn, 13 oktober 2023

Leon schreef een boek over het leven dat hij lang verborgen hield: ‘Het voelt als een tweede coming out’

De Goudse Leon Augustijn (40) is schrijver, podcastmaker en spreker. Dit jaar brengt hij zijn boek IK uit. Zijn grootste inspiratie voor het boek is zijn eigen leven en ervaringen. Zijn leven is niet altijd makkelijk geweest. Vierendertig jaar houdt hij zijn homoseksuele gevoelens verborgen voor de buitenwereld. “Ik was bang om afgewezen te worden.”

Download hier het artikel van 11 oktober 2023 Indebuurt >

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Blijf jezelf!

De verschillen tussen Nederland en Tunesië vallen al snel op. Op onze reis door dit land en tijdens ons verblijf in de stad Medina zien we zoveel verschillen. Vooral voor wat betreft de welvaart en medische zorg. Veel gehandicapte mensen, die er erg slecht uitzien. Ze krijgen niet de medische zorg die ze nodig hebben en de meesten moeten met bedelen hun geld verdienen.

Tijd voor mezelf

Soms voel ik me eenzaam en wil ik samen zijn met anderen. Hierdoor investeer ik veel in de ander ga ik bewust contact zoeken. Ik stuur en reageer juist extra. Ik zit er bovenop. Dan heb ik een gevoel van controle. En pak ik, soms veel te snel, de leiding. Ik vertrouw op mezelf en geef een ander niet altijd de kans het vertrouwen te tonen.