Artikel in het Kontakt

Door Leon Augustijn, 11 oktober 2023

Ik verstop me niet meer! De Goudse Leon Augustijn zette angst voor afwijzing om naar het gevoel van vrijheid. Daarover schreef hij het boek IK.

Download hier het artikel van 11 oktober 2023 het Kontakt >

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Als mijn woorden negatieve impact hebben

Ik startte mijn schrijfreis een goed jaar geleden. Naast het schrijven aan mijn boek, ben ik ook gaan bloggen. Ik weet nog goed dat mijn allereerste blog ging over dat ik me als vader terugtrok. Een heftige beslissing, maar uit liefde genomen.

Help ik zit klem!

Dit is iets wat ik soms tegen mezelf zei. Als ik niet mezelf kon zijn. Als mijn onderliggende behoeftes niet vervuld werden. Als ik mezelf niet op één zette. Familie en vrienden zeiden: ‘geniet.’ Maar mijn IK (Innerlijke Kracht) was er niet meer.

Als ik cliënten begeleid hoor ik ook vaak dat dit bij hun speelt.