AD interview: Uit wanhoop begon Leon te bidden om ‘alsjeblieft niet homo’ te zijn: ‘Ik was bang voor afwijzing’

Door Leon Augustijn, 17 januari 2023

De gelovige Leon Augustijn (39) valt op mannen, maar kan daar lange tijd niet mee leven. Hij voelt de druk om te veranderen en gaat bidden om van zijn gevoelens af te komen. ,,Maar bidden heeft nooit de oplossing gebracht, het heeft me destijds juist kapot gemaakt.”

Lees verder bij het AD Groene Hart (als PDF)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Een “roze” witte olifant in Tunesië!

Samen met mijn man reisde ik afgelopen maanden door Tunesië 🇹🇳. Inmiddels zijn we weer een paar dagen in Nederland, waar de lucht schoner en de rijkdom bijna overweldigend is. We hebben mooie avonturen beleefd, nieuwe vrienden gemaakt en bijzondere gesprekken gevoerd. Maar helaas was niet alles leuk.

Blij met onze rechten

Mijn man en ik reizen we van noord naar zuid. Van hotel met zwembad en de middellandse zee naar slapen in de buitenlucht onder de sterrenhemel met een deken op een matje. Onderweg kwamen we grote cultuurverschillen tegen. We begonnen in Tunis, daarna Sousse. Stedelijke steden aan de rand van de middellandse zee. Sommige hotels staan er verlaten en vervallen bij die tien jaar terug nog tot de top en druk bezochte hotels behoorden.