#OneLove Actie

Door Leon Augustijn, 19 november 2022

Morgen begint het WK. Er is al genoeg geschreven over alles wat er mis is in Qatar en over wat er mis is gegaan tijdens de voorbereidingen van dit toernooi. Volgens de KNVB had het WK nooit in Qatar georganiseerd mogen worden. Diverse organisaties en de Tweede Kamer roepen de regering op geen delegatie naar Qatar te sturen, en/of dringen aan op een scherpe veroordeling van de mensenrechtensituatie aldaar door onze overheid.

Lees verder bij de Gaykrant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Weer een dag …

Gisteren was de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Intersekse Fobie. Elk jaar wordt op deze dag stilgestaan bij de fobieen rond de lhbtiqa+ gemeenschap. Waar komt die fobie toch vandaan? En hoe ontstaat een dergelijke angst? En waarom is de angst er nog steeds, en is deze dag dus nodig!

Ik ben meer dan mijn geaardheid

Gisterenavond keek ik ‘’Boerderij van Dorst’’, waarin Splinter Chabot te gast was. Ik hoorde hem vertellen over zijn boek ‘’Confettiregen’’ en dat hij sindsdien vooral geassocieerd wordt met zijn geaardheid, dat het té vaak daarover gaat.
Natuurlijk is hij meer dan dat, maar omdat zijn boek over de worsteling met zijn homoseksualiteit gaat en het zo goed verkocht wordt, is het – of het terecht is of niet – een gevolg.