Nieuwe podcastreeks van de Politie: Veilige en inclusieve teams

Door Leon Augustijn, 18 januari 2024

Politie voor Iedereen zorgt voor veilige en inclusieve teams bij de Nationale Politie. Siham Matoug en Leon Augustijn gaan met bekende en minder bekende mensen in gesprek. Samen vragen ze naar hun ervaringen en hoe inclusief de politieorganisatie is en moet zijn. Al pratend achterhalen we praktische tips voor de luisteraar. Politie voor iedereen draagt bij aan een veilige en inclusieve werkomgeving.

De podcast is te beluisteren via deze link

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

We keuren het niet goed

Mijn geloof is sterk. Ik ben katholiek opgevoed en heb dan ook de sacramenten van het geloof ontvangen. Het doopsel, de heilige communie, het vormsel, zelfs die van het huwelijk en niet te vergeten de biecht, toen ik gevoelens voor jongens kreeg. Als volwassene heb ik me nogmaals laten dopen en als ambassadeur voor mijn werk ben in naar Lourdes geweest, waar ik wonderen heb zien gebeuren.

Ik speelde verstoppertje in de kast

Volgende week is het regenboogweek en wordt rond de Coming-Outdag van 11 oktober van alles georganiseerd in mijn woonplaats Gouda. Ook al kiest de een ervoor om openlijk ‘uit de kast’ te komen en kiezen anderen voor een manier die rekening houdt met hun cultuur of religie, Coming-Outdag is een dag waarop gevierd wordt dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen keuzes mag maken.