Nieuwe podcastreeks van de Politie: Veilige en inclusieve teams

Door Leon Augustijn, 18 januari 2024

Politie voor Iedereen zorgt voor veilige en inclusieve teams bij de Nationale Politie. Siham Matoug en Leon Augustijn gaan met bekende en minder bekende mensen in gesprek. Samen vragen ze naar hun ervaringen en hoe inclusief de politieorganisatie is en moet zijn. Al pratend achterhalen we praktische tips voor de luisteraar. Politie voor iedereen draagt bij aan een veilige en inclusieve werkomgeving.

De podcast is te beluisteren via deze link

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Doe die (grote) kast weg

Als ik mij op voorstel aan nieuwe collega’s of vrienden zeg ik altijd wie ik ben, dat ik een dochter heb en dat ik getrouwd ben met een man. Bij elke voorstelronde voelt het alsof ik opnieuw uit de kast kom. Hetzelfde gevoel heb ik als ik in de media verschijn met een artikel of een interview. Waar komt deze uitspraak toch vandaan: uit de kast komen? Het voelt alsof ik meer open moet zijn dan de norm. Het voelt als een onthulling. Iets vertellen wat het daglicht niet mag verdragen.

Vastgevroren!

Ik kan geen kant meer op, moet de muis op deze foto gedacht hebben. Het is een foto van twee weken geleden, toen veel mensen genoten van een paar dagen ijspret, net als ik. Toch kwam er ook gelijk een beeld bij me naar boven, betrekking hebbende op mijn eigen situatie.