Leon start ‘liefdevol protest’ met speciale speldjes: ‘Oordeel niet, maar accepteer de ander’

Door Leon Augustijn, 10 juli 2023

Leon Augustijn was lange tijd bang om te laten zien wie hij is. De Gouwenaar valt op mannen, maar de angst om niet geaccepteerd te worden was te groot. Dat is verleden tijd. Nu strijdt hij voor acceptatie in de vorm van een ‘positief protest’ en bedacht hij het bijbehorende #LoveOthers-speldje.

Lees het AD artikel als PDF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Tijd voor mezelf

Soms voel ik me eenzaam en wil ik samen zijn met anderen. Hierdoor investeer ik veel in de ander ga ik bewust contact zoeken. Ik stuur en reageer juist extra. Ik zit er bovenop. Dan heb ik een gevoel van controle. En pak ik, soms veel te snel, de leiding. Ik vertrouw op mezelf en geef een ander niet altijd de kans het vertrouwen te tonen.

Blij met onze rechten

Mijn man en ik reizen we van noord naar zuid. Van hotel met zwembad en de middellandse zee naar slapen in de buitenlucht onder de sterrenhemel met een deken op een matje. Onderweg kwamen we grote cultuurverschillen tegen. We begonnen in Tunis, daarna Sousse. Stedelijke steden aan de rand van de middellandse zee. Sommige hotels staan er verlaten en vervallen bij die tien jaar terug nog tot de top en druk bezochte hotels behoorden.