Leon in Out Lout Pride Radio

Door Leon Augustijn, 29 januari 2024

In Out Loud Pride Radio van dinsdag 23 januari was schrijver, columnist en podcastmaker Leon Augustijn te gast. In zijn boek IK vertelt hij over zijn bijzondere coming-out. Een verhaal over de angst om afgewezen te worden. Ook spraken we over zijn podcast waarin hij gasten ontvangt die openhartig praten over wat het voor hen betekende om uit de kast te komen.

Herbeluister hier de uitzending.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

We keuren het niet goed

Mijn geloof is sterk. Ik ben katholiek opgevoed en heb dan ook de sacramenten van het geloof ontvangen. Het doopsel, de heilige communie, het vormsel, zelfs die van het huwelijk en niet te vergeten de biecht, toen ik gevoelens voor jongens kreeg. Als volwassene heb ik me nogmaals laten dopen en als ambassadeur voor mijn werk ben in naar Lourdes geweest, waar ik wonderen heb zien gebeuren.

Kleine keuze

Ik sta in de winkel voor het vak met ruim dertig tandenborstels. De ene nog veelbelovender dan de andere. Van flexibele tot tandenborstels met keiharde haartjes. En dan heb ik het nog niet eens over mondstukken voor de elektrische tandenborstels. Ik ben blij dat ik er ook een duurzame tandenborstel tussen aantref. Eentje van simpel hout.