Leon in Out Lout Pride Radio

Door Leon Augustijn, 29 januari 2024

In Out Loud Pride Radio van dinsdag 23 januari was schrijver, columnist en podcastmaker Leon Augustijn te gast. In zijn boek IK vertelt hij over zijn bijzondere coming-out. Een verhaal over de angst om afgewezen te worden. Ook spraken we over zijn podcast waarin hij gasten ontvangt die openhartig praten over wat het voor hen betekende om uit de kast te komen.

Herbeluister hier de uitzending.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Als mijn woorden negatieve impact hebben

Ik startte mijn schrijfreis een goed jaar geleden. Naast het schrijven aan mijn boek, ben ik ook gaan bloggen. Ik weet nog goed dat mijn allereerste blog ging over dat ik me als vader terugtrok. Een heftige beslissing, maar uit liefde genomen.

Blijf jezelf!

De verschillen tussen Nederland en Tunesië vallen al snel op. Op onze reis door dit land en tijdens ons verblijf in de stad Medina zien we zoveel verschillen. Vooral voor wat betreft de welvaart en medische zorg. Veel gehandicapte mensen, die er erg slecht uitzien. Ze krijgen niet de medische zorg die ze nodig hebben en de meesten moeten met bedelen hun geld verdienen.