Krachtsessie

Door Leon Augustijn, 28 april 2024

Krachtsessie is een eenmalige psychologische sessie waar innerlijke kracht centraal staat. Tijdens deze sessie wordt gefocust op het versterken van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en veerkracht.

Het doel is om personen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten.

In slechts één sessie, die ik een krachtsessie noem, hervind je je motivatie. We gaan opzoek naar jouw innerlijke kracht. We werken samen aan het omgaan met angst voor afwijzing en het omgaan met afwijzing. Met behulp van een visualisatie die ik voor je maak, kunnen ingesleten mechanismen zichtbaar worden. Het verkennen en begrijpen van deze mechanismen is een belangrijke stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo werken we samen aan het versterken van je zelfvertrouwen en veerkracht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Ik in de grote zandbak

Na onze ervaring in het plaatsje Douz willen we de rust opzoeken. We zijn klaar met alle scooter en brommer geluiden van het dorp. Inmiddels zijn we gewend geraakt aan dat er weinig tot geen vrouwen en kinderen buiten rond lopen. De koffie in de koffiehuizen zijn erg lekker en ook het eten. We besluiten om de stilte op te zoeken.

Dat zal ze leren, daar in Qatar!

Geen versierde straten. Ook heb ik niemand voorbij zien komen in oranje tenue, en het dronkemansgelal na de overwinning van Nederland op Senegal gisterenavond, bleef ook achterwege. Desalniettemin kan de start van het WK voetbal je niet ontgaan zijn. Ik ken werkelijk niemand die geen mening heeft over dit toernooi. Waarom zou ik dan überhaupt een column aan dit onderwerp wijden?