Interview op Radio 1 In de nacht van…Angst voor afwijzing

Door Leon Augustijn, 12 december 2023

Leon Augustijn is maker van het boek en de podcast ‘IK’, over angst voor afwijzing. Hij trouwde met een vrouw, maar wist dat hij eigenlijk op mannen viel. Toch vond hij na zijn coming out het geloof. Presentator Ruben van Haften verloor zijn geloof juist nadat hij uit de kast kwam. Samen gaan ze in gesprek.

Bekijk het interview met Ruben ten Haaften.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Eindelijk rust

Fietsen en wandelen over de Drentse Aa. Hier geniet ik van en hier voel ik me verbonden met de omgeving. Heerlijk, die rust! Even niet op (sociale) media of berichten beantwoorden. Tijdens het wandelen en fietsen zie ik continu een nieuw en of veranderend stukje landschap. En ontdek ik nog eens wat. Ooit vond ik, tijdens het wandelen in de Ardennen, een schedel van een bever.

We keuren het niet goed

Mijn geloof is sterk. Ik ben katholiek opgevoed en heb dan ook de sacramenten van het geloof ontvangen. Het doopsel, de heilige communie, het vormsel, zelfs die van het huwelijk en niet te vergeten de biecht, toen ik gevoelens voor jongens kreeg. Als volwassene heb ik me nogmaals laten dopen en als ambassadeur voor mijn werk ben in naar Lourdes geweest, waar ik wonderen heb zien gebeuren.