Interview op Radio 1 In de nacht van…Angst voor afwijzing

Door Leon Augustijn, 12 december 2023

Leon Augustijn is maker van het boek en de podcast ‘IK’, over angst voor afwijzing. Hij trouwde met een vrouw, maar wist dat hij eigenlijk op mannen viel. Toch vond hij na zijn coming out het geloof. Presentator Ruben van Haften verloor zijn geloof juist nadat hij uit de kast kwam. Samen gaan ze in gesprek.

Bekijk het interview met Ruben ten Haaften.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Dat zal ze leren, daar in Qatar!

Geen versierde straten. Ook heb ik niemand voorbij zien komen in oranje tenue, en het dronkemansgelal na de overwinning van Nederland op Senegal gisterenavond, bleef ook achterwege. Desalniettemin kan de start van het WK voetbal je niet ontgaan zijn. Ik ken werkelijk niemand die geen mening heeft over dit toernooi. Waarom zou ik dan überhaupt een column aan dit onderwerp wijden?

Blij met onze rechten

Mijn man en ik reizen we van noord naar zuid. Van hotel met zwembad en de middellandse zee naar slapen in de buitenlucht onder de sterrenhemel met een deken op een matje. Onderweg kwamen we grote cultuurverschillen tegen. We begonnen in Tunis, daarna Sousse. Stedelijke steden aan de rand van de middellandse zee. Sommige hotels staan er verlaten en vervallen bij die tien jaar terug nog tot de top en druk bezochte hotels behoorden.