Gezien worden door taal

Door Leon Augustijn, 10 oktober 2022

Sinds kort is Leon Augustijn vrijwilliger bij het Taalcafé op vrijdagavond in De Walvis, het wijkcentrum in Korte Akkeren. “In het begin dacht ik: mensen helpen met taal is niks voor mij; mijn Nederlands is helemaal niet zo goed.

Lees verder bij de Gouda Bibliotheek

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Drie beschermengelen op mijn schouder!

Ik besloot een tattoo te zetten, ter onderstreping van mijn sterke geloof. In mijn blog van vorige week vertelde ik je daar al over. Ik had ergens een mooie tattoo gezien, die het nét niet was voor mij. De tatoeëerder heeft daarna het ontwerp aangepast en er een prachtige afbeelding van gemaakt. 

Tijd voor mezelf

Soms voel ik me eenzaam en wil ik samen zijn met anderen. Hierdoor investeer ik veel in de ander ga ik bewust contact zoeken. Ik stuur en reageer juist extra. Ik zit er bovenop. Dan heb ik een gevoel van controle. En pak ik, soms veel te snel, de leiding. Ik vertrouw op mezelf en geef een ander niet altijd de kans het vertrouwen te tonen.