Breng je verhaal in beeld

Door Leon Augustijn, 10 mei 2024

Als zakelijk tekenaar breng ik jouw verhaal tot leven in kleurrijke praatplaten. Of het nu gaat om complexe vraagstukken, je missie en visie of kernwaarden van je project of organisatie. Samen visualiseren we je boodschap zó dat die raakt en inspireert.

Ik transformeer jouw ideeën tot een afbeelding die jouw verhaal duidelijker én mooier maakt.

Neem telefonisch of per mail contact met me op, dan creëren we iets bijzonders

Of bestel hier direct je praatplaat! Dan neem ik (in de komende dagen) contact met je op om het oriënterende gesprek te plannen.

Bekijk het maakproces

Bekijk hieronder enkele voorbeelden

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Als mijn woorden negatieve impact hebben

Ik startte mijn schrijfreis een goed jaar geleden. Naast het schrijven aan mijn boek, ben ik ook gaan bloggen. Ik weet nog goed dat mijn allereerste blog ging over dat ik me als vader terugtrok. Een heftige beslissing, maar uit liefde genomen.

Drie beschermengelen op mijn schouder!

Ik besloot een tattoo te zetten, ter onderstreping van mijn sterke geloof. In mijn blog van vorige week vertelde ik je daar al over. Ik had ergens een mooie tattoo gezien, die het nét niet was voor mij. De tatoeëerder heeft daarna het ontwerp aangepast en er een prachtige afbeelding van gemaakt.