Boek IK genomineerd voor The Indie Awards

Door Leon Augustijn, 4 maart 2024

Boek IK is genomineerd voor de Indie Awards!
IK maakt kans op de juryprijzen Beste boek, Meest memorabele plot en Meest memorabele personage. Daarnaast maakt IK kans op de publieksprijzen Populairste boek en Mooiste cover.

Breng hier je stem uit! Stemmen kan tot 31 maart 23:59 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

We wijzen mensen af

Vorige week bezocht ik herinneringskamp Westerbork. Van het kamp zelf is momenteel weinig meer te zien. Alleen een maquette. Het kamp was een onderdeel van de vernietiging van mensen die in de ogen van anderen anders waren. Maar het waren mooie mensen, lieve mensen, angstige en teleurgestelde mensen. Mensen die afgewezen werden omdat ze anders waren. 

Kleine keuze

Ik sta in de winkel voor het vak met ruim dertig tandenborstels. De ene nog veelbelovender dan de andere. Van flexibele tot tandenborstels met keiharde haartjes. En dan heb ik het nog niet eens over mondstukken voor de elektrische tandenborstels. Ik ben blij dat ik er ook een duurzame tandenborstel tussen aantref. Eentje van simpel hout.