Boek IK genomineerd voor The Indie Awards

Door Leon Augustijn, 4 maart 2024

Boek IK is genomineerd voor de Indie Awards!
IK maakt kans op de juryprijzen Beste boek, Meest memorabele plot en Meest memorabele personage. Daarnaast maakt IK kans op de publieksprijzen Populairste boek en Mooiste cover.

Breng hier je stem uit! Stemmen kan tot 31 maart 23:59 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

We sluiten ons af

Op weg met met mijn boodschappen naar huis kom ik een bekende tegen en maken we een kort praatje. Al snel lopen we door want we zijn druk. Ik hoor de vogels fluiten en de wind door de bomen waaien.

Tijd voor mezelf

Soms voel ik me eenzaam en wil ik samen zijn met anderen. Hierdoor investeer ik veel in de ander ga ik bewust contact zoeken. Ik stuur en reageer juist extra. Ik zit er bovenop. Dan heb ik een gevoel van controle. En pak ik, soms veel te snel, de leiding. Ik vertrouw op mezelf en geef een ander niet altijd de kans het vertrouwen te tonen.