Leon in Out Lout Pride Radio

Door Leon Augustijn, 29 januari 2024

In Out Loud Pride Radio van dinsdag 23 januari was schrijver, columnist en podcastmaker Leon Augustijn te gast. In zijn boek IK vertelt hij over zijn bijzondere coming-out. Een verhaal over de angst om afgewezen te worden. Ook spraken we over zijn podcast waarin hij gasten ontvangt die openhartig praten over wat het voor hen betekende om uit de kast te komen.

Herbeluister hier de uitzending.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Hebben we reden om trots te zijn?

De Pride-maand juni zit er op en wat waren er weer prachtige feesten. Elk jaar wordt het aantal gemeenten dat een Pride organiseert groter en groter. Ooit werd deze themamaand in het leven geroepen om speciaal aandacht te besteden aan de positie, emancipatie en acceptatie van de LHBTQ+-gemeenschap. In hoeverre is daar, anno 2023, nog sprake van?

Ik in de grote zandbak

Na onze ervaring in het plaatsje Douz willen we de rust opzoeken. We zijn klaar met alle scooter en brommer geluiden van het dorp. Inmiddels zijn we gewend geraakt aan dat er weinig tot geen vrouwen en kinderen buiten rond lopen. De koffie in de koffiehuizen zijn erg lekker en ook het eten. We besluiten om de stilte op te zoeken.