Nieuwe podcastreeks van de Politie: Veilige en inclusieve teams

Door Leon Augustijn, 18 januari 2024

Politie voor Iedereen zorgt voor veilige en inclusieve teams bij de Nationale Politie. Siham Matoug en Leon Augustijn gaan met bekende en minder bekende mensen in gesprek. Samen vragen ze naar hun ervaringen en hoe inclusief de politieorganisatie is en moet zijn. Al pratend achterhalen we praktische tips voor de luisteraar. Politie voor iedereen draagt bij aan een veilige en inclusieve werkomgeving.

De podcast is te beluisteren via deze link

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Blijf jezelf!

De verschillen tussen Nederland en Tunesië vallen al snel op. Op onze reis door dit land en tijdens ons verblijf in de stad Medina zien we zoveel verschillen. Vooral voor wat betreft de welvaart en medische zorg. Veel gehandicapte mensen, die er erg slecht uitzien. Ze krijgen niet de medische zorg die ze nodig hebben en de meesten moeten met bedelen hun geld verdienen.

Als mijn woorden negatieve impact hebben

Ik startte mijn schrijfreis een goed jaar geleden. Naast het schrijven aan mijn boek, ben ik ook gaan bloggen. Ik weet nog goed dat mijn allereerste blog ging over dat ik me als vader terugtrok. Een heftige beslissing, maar uit liefde genomen.