Interview op Radio 1 In de nacht van…Angst voor afwijzing

Door Leon Augustijn, 12 december 2023

Leon Augustijn is maker van het boek en de podcast ‘IK’, over angst voor afwijzing. Hij trouwde met een vrouw, maar wist dat hij eigenlijk op mannen viel. Toch vond hij na zijn coming out het geloof. Presentator Ruben van Haften verloor zijn geloof juist nadat hij uit de kast kwam. Samen gaan ze in gesprek.

Bekijk het interview met Ruben ten Haaften.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Krachtsessie

Krachtsessie is een eenmalige psychologische sessie waar innerlijke kracht centraal staat. Tijdens deze sessie wordt gefocust op het versterken van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en veerkracht.

Een paars gekleurde hoofdpersoon

Voor mij is het belangrijk dat elke dag opnieuw een  dag van acceptatie is waarin iedereen oordeelvrij is. Iedereen mag zijn wie die wil zijn ook al ben je een paars gekleurde hoofdpersoon. Overal? Gisteren  was het Paarse vrijdag, dé grote actiedag van de GSA’s (Gender & Sexuality Alliance). Steeds meer scholen kleuren dan paars om zich in te zetten voor seksuele- en genderdiversiteit. Dit zou de norm moeten zijn op elke school, gemeente, kerk, vereniging, werkplek, sportclub, kortom overal.